Att hålla rent hemma har inte bara med trivseln att göra. Det förebygger även att olika djur flyttar in i hemmet. Men om du mot förmodan redan har någon form av skadedjur hemma finns det bra tips och knep som kan vara till hjälp.

När du har fått påhälsning av ohyra är det viktigt att du omgående försöker bli av med dem. För att lyckas med det kan du gå in på https://skadedjursbutiken.se/ som har effektiva produkter mot olika skadedjur. Börja med att identifiera vilken typ av ohyra du har hemma för att sedan beställa rätt saker. Det bästa med att beställa från skadedjursbutiken är att de har allt du kan tänkas behöva för att bekämpa olika skadedjur och att du kan få hem allt du beställer inom 1–2 dagar.

Beställ verkningsfulla produkter

Det finns flertalet produkter som är effektiva. Exempelvis är rödceder väldigt bra mot mal. Det finns även fällor för silverfiskar, råttor, möss, malar, pälsängrar och spindlar. Att köpa olika sorters sprayer är också en god idé.

“Det viktigaste att tänka på är att hålla god renhållning inomhus.” Läs mer här om hur du kan hålla krypen borta hemifrån.

Minska risken för att få skadedjur hemma

För att hålla småkrypen borta är det viktigaste att hålla det rent inomhus. Skadedjur gillar damm, matrester och hudavlagringar. Många skadedjur trivs även i fuktiga miljöer. Därför är det mycket klokt att hålla våtutrymmen torra och vädra ordentligt. I skafferiet kan det vara fördelaktigt att förvara varor i lufttäta kärl av glas eller metall för att undvika mjölbaggar.